Viktige bortepoeng for Start

Aksell7. april 20192min0
Joey Hardarson KFUM Arena - Westgård

Etter en mildt sagt bisarr sesongstart forrige uke, ble det en roligere oppladning til sesongens første bortekamp på KFUM Arena. Foran 1159 tilskuere klarte Start å stå imot presset og unngikk poengtap. Joey Hardarson fikk seier i sin første kamp som hovedtrener alene, men han så litt de må rydde opp i før Raufoss neste søndag.

– Utrolig deilig å få en seier, først og fremst. Men litt blandede følelser med tanke på kampen. Det er fantastisk med tre poeng, men spillemessig har vi en del å gå på, sier Hardarson til Radio Metro Sørlandet.

Aron Sigurdarson satte inn kampens første mål etter drøye 27 minutter og Kasper Skaanes satte inn 2-0 cirka ti minutter senere.

Etter hvilen gikk bortelaget ut dypt og ønsket å sikre ledelsen sin. Da 2-1 kom utav ingenting på et hjørnespark cirka tjue minutter uti 2. omgang, ble Starts fokus på å unngå enda et baklengs og dermed uavgjort eller i verste fall tap.

Hør vår oppsummering etter oppgjøret.

Starts neste kamp er altså mot Raufoss hjemme på Sparebanken Sør Arena søndag 14. april kl. 18:00.