Tagliatelle med kremet kjøttdeig

Tagliatelle er kanskje den beste typen pasta vi vet om, og den blir enda bedre med kremet kjøttdeig til! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk kjøttdeig
  • ½ gul løk, grovhakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 70 g blandet sopp i skiver
  • 100 g erter
  • Tagliatelle til 2 personer
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 1 ss grov sennep
  • Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. Stek kjøttdeig i olje på middels varme. Tilsett løk og hvitløk etter noen minutter og stek videre. Soppen tilsettes mot slutten av steketiden. Bland creme fraiche og sennep i en bolle og rør godt. Smak til med salt og pepper. Tilsett creme fraiche-blandingen i kjøttdeigen og rør rundt. Serveres med tagliatelle.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.