Tacoboller med mango- og avocadosalsa

Sommeren er her og vi er klare for grillsesongen, men du trenger ikke nødvendigvis grill for å lage tacoboller 🙂 Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pakke kjøttdeig
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 sjalottløk
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts finhakket, frisk koriander
  • Salt og pepperMango- og avocadosalsa:
    ½ mango i terninger
    ½ avocado i terninger
    ½ rød chili, finhakket
    2 stilker vårløk
    Saften av ½ sitron
    1 ss olivenolje
    Salt og pepperGrønn salat
    Tortillalefser

 

SLIK GJØR DU

Tenn grillen. Skjær mango og avocado i terninger. Kutt vårløken i små ringer og finhakk chili. Rør sammen sitron, olje, salt og pepper i ei skål. Ha alle ingrediensene til salsaen i skålen og bland sammen. Finhakk hvitløk, koriander og sjalottløk. Bland sammen kjøttdeig, løk og krydder. Bruk en spiseskje til å forme små boller. Stek bollene på grillen eller i en stekepanne til de er gjennomstekte. Prøv én tacobolle først, så ser du hvor lang tid den trenger. Server tacobollene i tortillalefser med salsaen og en grønn salat.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.