Strimlet svinekjøtt i kokosmelk

Ikke lenge til helg og da kan man skjemme seg selv litt bort! Denne retten med inspirasjon fra Asia gjør ventetiden i alle fall kortere. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pakke strimlet svinekjøtt
  • 1 ts rød karripasta
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • Ca. 1 ½ dl kokosmelk
  • ½ pose sukkererter
  • ½ paprika i skiver
  • 1 stor gulrot i tynne strimler
  • 1 stilk vårløk i tynne skiver
  • En neve fersk koriander
  • Risnudler til to personer

SLIK GJØR DU

Kok risnudlene etter anvisning på pakken. Stek karripasta og hvitløk i litt olje på middels sterk varme i et par minutter. Ha svinekjøttet i pannen og stek det kjapt sammen med pastaen. Ha i sukkererter og paprika. Hell over kokosmelk og la det koke inn. Kutt gulrot, koriander og et par sukkererter i tynne strimler og ha over retten før servering.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.