Det er meldt fantastisk vær og snart er det helg. Det skal feires med en herlig sommerlig rett. Har du grill, kan laksen også grilles, istedenfor steking i panne. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 25 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk laksefilet
  • Quinoa til 2 personer
  • ¼ stor squash i skiver
  • 1 boks mais
  • En neve halve cherrytomater
  • 1 avokado delt i terninger
  • Fersk sitronsaft
  • 1 ss olivenolje
  • Olje til steking

SLIK GJØR DU

Kok quinoa etter anvisning på pakken. Tilsett squash mot slutten av koketiden. Stek laksen på middels varme med olje i ca. 3 minutter på hver side. Bland alle grønnsaker i en bolle sammen med quinoa og olivenolje. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Server sammen med den ferdigstekte laksen.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.