Sesamstekt laks og couscoussalat med agurk, paprika og tomat

Couscous og laks er en skikkelig vinner-kombo! Her får du en lettvint middagsoppskrift slik at du kan nyte maten lengst mulig i sola. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 15 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 2 stykk laksefilet
  • 40 g sesamfrø
  • 100 g couscous
  • ½ agurk
  • 1 rød paprika
  • 2 tomater
  • Sitron
  • Urter (f.eks. persille eller koriander)

SLIK GJØR DU

Kok couscous som anvist på forpakningen. Kutt terninger av alle grønnsaker og vend inn i couscousen. Avslutt med urter og saft av sitron av en halv sitron. Laksefileten vendes i sesamfrø for å lage en sesamskorpe. Stek på medium varme i 3-4 minutter på begge sider. Pass på at sesamfrøene ikke blir brent.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.