Så Start tape sin første siden april

Aksell15. juni 20193min0
Start-supportere på Gjemselund

Kongsvinger – Start 4-2 (0-0): Start-supporterne på Gjemselund fikk en tung vei hjem igjen etter at heltane fra Sørlandet gikk på sitt første tap i OBOS-ligaen siden 22. april.

Det kom noen skremmeskudd helt i starten av oppgjøret, da kampens etter hvert store spiller, Adem Güven var frempå. Og det ble fort tydelig at Starts forsvarslinje til kampen ikke var like god med Henrik Robstad på benken, Damion Lowe på landslagsoppdrag og Afeez Aremu suspendert.

Det var en målløs 1. omgang, men 2. omgang ble et skikkelig fyrverkeri av en omgang. Før folk knapt hadde fått satt seg ned etter å ha benyttet seg av tilbudet, fikk de 2.689 tilskuere se det første målet. Markus Aanesland utnyttet dårlig forsvarsspill hos Start og fikk slått et innlegg mot Adem Güven som satte inn sitt første for ettermiddagen allerede to minutter uti 2. omgang. Bare minuttet senere la Güven på til 2-0 etter å ha fått ballen fra Bo Simon Marklund.

Det skulle bare gå sekunder og et balltap fra Wichne så stod det plutselig 3-0 da Markus Aanesland kom alene med Jonas Deumeland.

Heldigvis har Start noen målscorere og 3-1 var et faktum da heltane fra Sørlandet fikk spilt på en litt annen måte enn å bare slå innlegg. Erlend Segberg spilte en flott ball langs bakken til Tobias Christensen, som så en godt plassert Mathias Bringaker og rogalendingen gjorde ingen feil.

Og i det 57. minutt kom kampens femte scoring på elleve minutter da Tobias Christensen satte et nydelig skudd rett i vinkelen.

Men det skulle komme ett mål til i kampen. Drøyt kvarteret før slutt vant Kongsvinger et hjørnespark. Ballen var på vei ut til utspark fra Deumeland da Henrik Robstad tok mann istedet for ball. Dommeren dømte da straffespark, som Güven satte sikkert i nettet til 4-2.

Starts neste kamp er hjemme mot Notodden 22. juni kl. 15:30. Den hører du selvsagt her på Radio Metro Sørlandet.