Reddet straffe før seks magiske minutter i viktig hjemmeseier

Aksell14. april 20192min0
Jonas Deumeland - Sparebanken Sør Arena - Westgård

Start – Raufoss 2-1 (0-0): Etter en kamp som var nesten et langt gjesp skjedde det noe da Damion Lowe dyttet en motspiller etter en veldig god, og skummel periode for Raufoss. Da våknet kampen virkelig opp med et straffespark som banens beste spiller reddet. Etter nok et hjørnespark som følge av at returen på straffesparket ble klarert over mål, fosset Start i angrep og fikk vist frem hva som skal være heltane fra Sørlandets viktigste egenskap på kontringer resten av sesongen.

Kasper Skaanes tok med seg Mathias Bringaker på løp fremover i banen. Bringaker, som hadde blitt byttet inn ti minutter tidligere, serverte ballen til en godt plassert Aron Sigurdarson som satte inn 1-0.

Bare minutter senere fikk Start slippe til på nok en kontring og denne gangen førte Tobias Christensen ballen fremover og så en godt plassert Kasper Skaanes i feltet. Skaanes fintet bort halve Raufoss-forsvaret og økte ledelsen.

Da gjenstod det femten minutter og selvfølgelig måtte det komme et mål imot. Snorre Strand Nilsen ladet kanonen fra distanse ti minutter senere og ballen fikk en retningsforandring og gikk bak en utspilt Deumeland.

Men det ble ikke flere mål og dermed kan Start ta påskeferie på en 4. plass med seks poeng, bare ett poeng bak trioen Ull/Kisa, Sandefjord og Aalesund som leder OBOS-ligaen med syv poeng.

Neste kamp er 2. påskedag borte mot Sandnes Ulf.