Pytt i panne med karbonade, løk, poteter og tomatsalsa

Det er mandag og av og til er det greit å få en myk start på uken. Derfor blir det en superenkel middag i dag! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 4 karbonader
  • 5 poteter
  • 1 løk
  • 1 paprika
  • 2 egg
  • ½ boks cherrytomater
  • ½ lime
  • Salt
  • Om ønskelig: Kruspersille

 

SLIK GJØR DU

Forvarm stekeovn på 200 grader varmluft og varm karbonader i 5 minutter. Kutt potet, løk og paprika i terninger. Stek i 10 minutter på medium varme. Hakk cherrytomater grovt, tilsett 1 ts salt og limesaft. Tilsett gjerne litt kruspersille. Retten toppes med speilegg ved servering.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.