Pitabrød med kylling, hummus og fetaost

I dag skal vi lage en ekte klassiker fra Midtøsten: Hummus! Sammen med litt kylling og pita blir dette en helt fantastisk middag. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

– 1-2 pk kylling
– 1 pakke fetaost, i skiver
– 2 tomater i skiver
– 1/2 finsnittet kål
– 1 pk pitabrød

Hummus:
– 1 boks kikerter
– 1 fedd finhakket hvitløk
– Salt og pepper
– Sitronsaft

SLIK GJØR DU

Varm pitabrødene etter anvisning på pakken. Lag hummus. Renn av kikertene i kaldt vann. Kjør ertene, hvitløk og evt. tahini med stavmikser til en glatt konsistens. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Strimle kyllingen og stek til kjøttet er hvitt. Krydre med salt og pepper. La de hvile før oppskjæring. Samle alle ingrediensene i pitabrødet. Det smaker ekstra godt med litt ferskpresset sitronsaft.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.