Pitabrød med kjøttdeig og feta

Hva med å krydre adventstiden med litt gresk inspirert mat? Da har vi denne pita-varianten som kanskje vil falle i smak. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk kjøttdeig
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 225 g frossen spinat
  • 100 g fetaost i terninger
  • Pitabrød
  • Grønn salat
  • Tomater i skiver
  • Løk i ringer
  • Matyoghurt

SLIK GJØR DU

Forvarm ovnen til 220 grader, og sett inn pitabrødene så snart den er varm. Brun kjøttdeigen. Ta pannen av platen, og rør inn hvitløken. Tilsett spinat, og sett pannen tilbake på platen. Sett på lokk, og la stå på svak varme til spinaten er helt tint. Rør av og til. Kvern over masse svart pepper. Rør inn fetaosten. Fyll pitabrødene med salat, kjøttdeigblanding, tomater og løk. Ha på litt matyoghurt til slutt.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.