Pastasalat med strimlet svin

Aksell30. november 20202min0
Pastasalat med strimlet svin

Nå er vi inne i adventstida allerede, men du er kanskje ikke helt klar for ribbe og pinnekjøtt enda? Hva med en smakfull pastasalat for å veie opp for den feite julematen? Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1-2 pk svin
  • 500 g fusilli
  • 50 g pinjekjerner
  • 5 ss soltørkede tomater, avrent
  • 3 vårløk, i ringer
  • 3 middels tomater, i båter
  • 1/2 beger ruccola, grovhakket
  • 2 ss olivenolje
  • Presset sitron
  • Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Kok pastaen etter anvisningene på pakken. Strimle og stek svinekjøttet på middels/høy varme i litt olje. Rist pinjekjernene i tørr panne på middels varme, til de blir gylne. Bland sammen kokt pasta, stekte svinestrimler, grønnsaker og pinjekjerner, og rør inn olivenoljen. Smak til med sitron, salt og pepper. Serveres med rundstykker.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.