Pastagryte med kjøttdeig

Aksell18. mars 20202min0
Pastagryte med kjøttdeig

Vi er halvveis gjennom uka og vi fikk veldig lyst på en digg pastarett. Får du ikke tak i kjøttdeig akkurat nå, kan du også prøve å lage middagen med en vegetarvariant av kjøttdeig. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pakke kjøttdeig
  • Pasta til 2 personer
  • 1 liten løk, finhakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 4 stk sjampinjong i skiver
  • ½ chili i tynne skiver
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1–2 dl kjøttkraft/buljong
  • 1 ss tomatpuré
  • 1 ts sukker
  • 1 ss finhakket basilikum
  • Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Stek løk, chili og hvitløk et par minutter i en kjele. Tilsett kjøttdeig og stek til kjøttet er gjennomstekt. Ha i hakkede tomater, buljong, tomatpuré og sukker og la det putre i 10–15 minutter. Smak til med salt og pepper. Kok pasta etter anvisning på pakken. Stek sjampinjongen i litt smør, salt og pepper. Bland sjampinjong og pasta sammen med kjøttsausen og strø finhakket basilikum over.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.