Pasta med kylling, sopp, løk og persille

Varm deg opp på en litt grå og regnfull dag med denne pastaretten. Om du ønsker en variant uten kjøtt, så fungerer den sausen også fint for seg selv. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pakke grillet kylling lårfilet
  • 5 sjampinjong
  • 200 g pasta
  • ½ løk
  • ½ pakke ruccola
  • 1 fedd hvitløk
  • ½ potte bladpersille
  • 1 pakke matfløte
  • Salt
  • ½ sitron

SLIK GJØR DU

Kok pasta som anvist på pakningen, eller bruk ferdigkokt pasta penne fra Billig Middag. Kutt sjampinjong, løk og hvitløk i skiver. Stek på medium temperatur i 5-6 minutter i stekepanne. Tilsett matfløte og kok i 4-5 minutter. Avslutt med 1 ts salt og saft fra ½ sitron. Ved endt koking vendes pasta inn i soppsausen sammen med ruccola. Topp pastaen med kylling og bladpersille.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.