Omelett med laks

Omelett er faktisk en veldig undervurdert rett og fungerer like bra til frokost, lunsj eller middag! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk laksefilet
  • 200 g frossen spinat, tint og avrent
  • 3-4 egg, vispet sammen
  • Revet muskat
  • Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Pannestek laks i mindre biter i olje eller smør på middels varme i ca. 2-3 min. Sett til side. Stek spinaten myk i litt olje i pannen. Sett til side. Krydre eggene med muskat og pepper. Hell i pannen på middels varme. Legg laks og spinat utover på toppen. Stek ferdig og krydre med salt. Server med godt brød og gjerne litt salat.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.