Nudelsalat med kylling, mais, rød chili og soya-sesam dressing

I dag skal vi lage en salat med inspirasjon fra Asia. Nudelsalat blir ekstragodt når du har litt chili og soya oppi! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 2 flammegrillet kyllingfilet
  • 1 pakke nudler
  • 1 boks mais
  • ½ rød chili
  • ¼ hodekål
  • ½ brokkoli
  • 2 stk. vårløk
  • 1 dl soya
  • 50 g sesamfrø
  • 1 lime

 

SLIK GJØR DU

Kok nudler som anvist på forpakningen og avkjøl i kaldt vann ved endt koking. Skjær hodekål, brokkoli, vårløk og rød chili tynt ved hjelp av kniv. Alle grønnsakene skal serveres rå og sprø. Vend opp alle grønnsakene, mais, nudler, soya, lime og sesamfrø. Serveres med tynnskåret flammegrillet kyllingfilet. Topp gjerne med din favoritturt.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.