Minipizza med kjøttdeig i to varianter

Vi erstatter taco-fredag med minipizza-fredag! Her får du 2 varianter slik at det ikke blir noe krangling i heimen. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

Variant 1:
– 1/2 pk kjøttdeig
– 1/2 pakke ferdig pizzadeig
– 1/2 glass pizzasaus
– 1/4 squash, i tynne strimler
– 2 mellomstore champignoner i skiver
– 1/4 gul løk, i tynne skiver
– 150 g revet ost
– 1/2 pakke ruccolasalat

 

Variant 2
– 1/2 pk kjøttdeig
– 1/2 pakke ferdig pizzadeig
– 1/2 glass pizzasaus
– 1 tomat, i skiver
– 8-10 svarte oliven
– 150 g fersk mozzarella
– 1/2 pakke ruccolasalat

SLIK GJØR DU

Sett stekeovnen på 200 grader. Legg pizzadeig på en bakepapirkledd stekeplate. Påfør pizzasaus, ost og så resten av ingrediensene. Stekes i ca. 10 minutter, eller til pizzaen er gyllen. Serveres med frisk ruccolasalat.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.