Middagstips: Pizza med kjøttboller og ruccola

Det trenger ikke være helg for å lage pizza! Her lager vi en enkel og god variant med kjøttboller og ruccola. Pizzaen er beregnet for to personer.

INGREDIENSER

  • 1 pk kjøttdeig
  • 1 egg
  • 1 hvitløkfedd
  • 1 pakke pizzadeig
  • 1/2 glass pizzasaus
  • 1 pakke mozzarella
  • 75 g ruccola
  • Olivenolje

SLIK GJØR DU

Tenn grill eller sett ovn på 220 °C.

Finhakk hvitløk og rør sammen med kjøttdeig og egg.
Krydre med salt og pepper, form til små kjøttboller og pannestek med olje til de har fått stekeskorpe, ca 5 min.

Rull ut deigen, fordel pizzasausen og legg på kjøttboller og
mozzarella. Stek på grill under lokk eller i ovn i 10 min. Pynt med ruccola og drypp litt olivenolje over.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.