Middagstips: Penne med svin og fennikel

Pasta er jo så godt og det må ikke alltid bli altfor avansert for at du kan kose deg. Her er oppskriften på Penne med svin og fennikel. Oppskriften tar ca. 30 minutter å lage og er beregnet for 2 personer.

INGREDIENSER

  • 1-2 pk svin
  • 1 liten løk, i tynne skiver
  • 2 små fennikler, i tynne skiver
  • 2 fedd hvitløk, hakket
  • 2 bokser hakkede tomater

 

SLIK GJØR DU

Sett pastavann til koking. Strimle og brun svinekjøttet på ganske sterk varme i litt olje. Skru ned varmen, og tilsett løk og fennikel. La surre i et par minutter. Ha i hvitløken, og la surre i et minutt til. Hell i tomatene pluss et par desiliter vann. Kok opp, og la småkoke i noen minutter. Smak til med salt. Server med kokt penne. Pynt gjerne med litt fennikelgress på toppen. Revet parmesan, smaker godt til, og server gjerne også med litt ruccola.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.