Middagstips: Pasta med laks, fløte og erter

Laks kan brukes til utrolig mye, og her skal vi lage en pasta med laks, fløte og erter. Retten tar ca. 20 minutter å tilberede og er beregnet for to personer.

INGREDIENSER

  • 1 pk laksefilet
  • 2 fedd hvitløk, hakket
  • 1 boks matfløte
  • 1/2 pakke frosne erter
  • Presset sitron
  • Eventuelt hakket gressløk

SLIK GJØR DU

Skjær laksen i store terninger. Surr hvitløken i smør eller olje på svak varme i et par minutter. Tilsett fløten, og kok opp. Ha i ertene, og kok opp igjen. Legg i laksebitene, og la stå rett under kokepunktet til laksen er knapt gjennomkokt. Smak til med salt og presset sitron. Vend laksen med sausen inn i kokt pasta.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.