Middagstips: Kyllingsuppe

Vi starter uken med en klassiker, kyllingsuppen. Oppskriften tar ca. 30 min å tilberede og er beregnet for to personer.

INGREDIENSER

  • 1-2 pk kylling
  • 1 terning kyllingbuljong
  • 5 dl vann
  • 1/2 purreløk i strimler
  • 1 stor gulrot i tynne strimler
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/2 gul løk, finhakket
  • 1/2 brokkoli i små bunter
  • Salt og pepper
  • Olje til steking

SLIK GJØR DU

Fres hvitløk og løk sammen med olje på middels varme i en kasserolle til løken blir blank. Tilsett vann og buljong, og la dette koke opp.
I mellomtiden steker du kyllingfiletene sammen med olje, salt og pepper, og setter de til siden. Skjær de største bitene i strimler.
Tilsett gulrot sammen med suppen og la dette småkoke i noen minutter før du tilsetter purreløk, brokkoli og kyllingfiletene. La dette trekke i noen minutter. Serveres gjerne sammen med godt brød.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.