Middagstips: Kremet fiskesuppe

I dag fikk vi skikkelig lyst på en digg suppe. Heldigvis fant vi oppskriften på denne deilige fiskesuppen. Oppskriften tar ca. 30 minutter å lage og er beregnet for 2 personer.

INGREDIENSER

  • 1 pk laksefilet
  • 1/2 gul løk
  • 1 gulrot
  • 1 hvitløkfedd
  • 1 terning fiskebuljong
  • 10 dl vann
  • 1 ss hvetemel
  • 2 dl fløte
  • Olivenolje til steking
  • Salt og pepper

 

SLIK GJØR DU

Kutt grønnsaker fint og fres de lett i olje. Visp inn hvetemel og ha i vann og fiskebuljong, rør godt så det ikke klumper seg. Kok opp. Tilsett fløte og smak til med salt og pepper. Ha i laksefilet i terninger og la fisken trekke i noen minutter. Om du har kan du drysse over litt finkuttet vårløk. Server med godt brød og smør.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.