Middagstips: Chili con carne

Hva med spice opp onsdagen litt? Her er en skikkelig digg oppskrift på chili con carne! Oppskriften tar ca. 30 minutter å lage og er beregnet for 2 personer.

INGREDIENSER

  • 1 pk kjøttdeig
  • 1 liten løk i tynne skiver
  • 1 liten rød paprika i strimler
  • 4 fedd knust hvitløk
  • 2 ts paprikapulver
  • 1/2 ts kajennepepper
  • 1 ss spisskummen
  • 2 bokser hakkede tomater
  • 1 boks kidneybønner, avrent og skylt
  • 2 avokado
  • Presset lime

 

SLIK GJØR DU

Brun kjøttdeigen i en gryte på sterk varme. Senk temperaturen, og rør inn løk og paprika. Sett på lokk, og la surre på svak varme til grønnsakene begynner å bli myke. Samtidig: Lag guacamole. Mos avokadokjøttet med en gaffel, og smak til med salt og limesaft. Rør inn hvitløken i gryten. Hell så i tomatene pluss et par desiliter vann, og tilsett krydderne og bønnene. La putre på svak varme i fem minutter. Smak til med salt. Server med lettrømme og tortillachips.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.