Marinert kylling med bønnesalat

I dag blir det kylling! Vi kombinerer den med en av våre favoritter: bønnesalat. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1-2 pk kylling
  • Aspargesbønner (ferske/frosne)
  • 1/2 boks kikerter
  • 10-12 cherrytomater, delt i to
  • 1/2 boks røde bønner
  • 1/2 linser
  • 4 reddik i skiver
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss ferskpresset sitronsaft
  • Salt og pepper

Marinade:

  • Saften av 1 lime
  • 1ts revet limeskall
  • 2ss olivenolje
  • 2ss koriander, finhakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ss honning
  • 1 ts salt
  • Pepper

SLIK GJØR DU

Tenn grillen og bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Bruks visp og se til at alt er godt blandet sammen. Tilsett kylling i marinaden og bland sammen. La dette stå mens du lager bønnesalaten. Bland alle ingrediensene til marinaden. Bruk visp og se til at alt er godt blandet sammen. Tilsett kylling i marinaden og bland sammen. La dette stå mens du lager bønnesalaten. Bland alle ingrediensene til bønnesalaten sammen i en bolle, smak til med salt og pepper. Grill kyllingen i ca. 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.

Våre radiokanaler

Kontakt oss


Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm

Om Radio Metro


Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ans. redaktør og adm. direktør: Hilde Apneseth

Personvernavtale