Laksesalat med parmesan og valnøtter

Se på de fargene! Deilig laks, fersk salat og valnøtter. Det hele toppes med parmesan og det er bare å glede seg til middagen i dag. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

– 1 pk laksefilet
– 2 hjertesalat
– 100 g aspargesbønner
– 1 selleristang i tynne skiver
– Valnøtter, 1 liten neve
– Parmesan, grovt revet

Dressing:
– 1/2 boks rømme
– 1 hvitløkfedd
– Sitron
– Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Skjær laksefiletene i terninger og stek de gyllen på middels varme. La aspargesbønnene få et raskt oppkok. Skjær selleristangen i tynne skiver. Bland alt sammen og grovrasp parmesan over det hele. Serveres gjerne sammen med brød. Dressing: Finhakk hvitløk. Blandes sammen med en halv boks rømme. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.