Laks med spinat- og potetsalat

Laks og spinat er en fantastisk kombo. Denne retten blir enda mer sommerlig om du griller laksen. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 25 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk laksefilet
  • 12 småpoteter
  • En god neve vasket spinat
  • ¼ rødløk i tynne skiver
  • Salt og pepper
  • Olje til steking
  • 2 ts grov sennep
  • 2 ss olivenolje
  • ½ fedd hvitløk, revet
  • Fersk sitronsaft
  • Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Sett stekeovnen på 200 grader. Vask og kok potetene i saltet vann til de er møre. Krydre laksen med salt og pepper og stek i ovnen i ca. 8 minutter. Bland sennep, olivenolje og hvitløk sammen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Bland poteter, spinat og rødløk i en bolle og vend inn dressingen. Laksen danderes til slutt.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.