Laks med chilipesto

Trøtt mandag? La oss spice opp dagen din med en fantastisk, men enkel middag: laks, brokkoli og hjemmelaget chilipesto! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk laksefilet
  • Salt og pepper
  • Ris til 2 porsjoner
  • 1 brokkoli
  • 1 rød chili
  • 10 mandler
  • 1 hvitløkfedd
  • 1/2 dl olje
  • 1 dl frisk persille

SLIK GJØR DU

Tenn grillen og kok ris etter anvisning på pakken. Grill laks, eventuelt pannestek med litt olje i 2-3 minutter pr. side, og krydre med salt og pepper. Del brokkoli, pensle med olje, krydre og grill. Miks chili, mandler, hvitløk, persille og olje i en blender eller morter til pestosaus. Krydre med salt og pepper.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.