Kyllingspyd med grønnsaker og maisstuing

Kylling fungerer i alle former: stekt, i ovn, fritert, gratinert og ikke minst på grillen! Kyllingspyd ble en grillfavoritt hos oss i år. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1-2 pk kylling
  • 1 boks mais
  • 1/4 paprika, finhakket
  • 1/4 gul løk, finhakket
  • 1 dl matfløte
  • 1 cm chili, finhakket (kan sløyfes)
  • 1/2 rød paprika i terninger
  • 1/2 squash i terninger
  • 1 liten rødløk i små båter
  • Salt og pepper
  • Olivenolje
  • 4 grillspyd

SLIK GJØR DU

Tenn grillen. Fres gul løk, paprika og chili i en liten gryte sammen med olje. Tilsett mais og matfløte når løken blir blank. La dette stå og småkoke i ca. 10 minutter. Smakes til med salt og pepper. Tre kylling, paprika og rødløk på spydene, la dette grilles i ca. 10 minutter. Serveres sammen med maisstuing.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.