Kyllingsalat med parmesan, tomat, kapersmajones og sprøtt brød

Etter en helg med mye sjokkis og annet godt, kan det være greit å starte uka med en deilig salat. Oppskriften tar ca. 15 minutter å lage og er beregnet for 2 personer.

INGREDIENSER

  • 1 pakke grillet kylling lårfilet
  • 50 g revet parmesan
  • ½ agurk
  • ½ pakke cherrytomater
  • 2 dl majones
  • 2 hjertesalater
  • 3 ss kapers
  • ¼ brød
  • Olivenolje
  • Salt

 

SLIK GJØR DU

Sett stekeovn på 200 grader varmluft. Kutt opp brød i terninger. Her må gjerne gammelt brød brukes. Vend brødbitene i 2 ss olje og 1 ts salt, og stek 7-10 minutter i ovnen til de blir gylne og sprø. Hakk kapers i fine biter og vend inn i majonesen. Vask hjertesalat i kaldt vann og tørk den godt etterpå. Cherrytomater deles i to og agurk høvles opp med ostehøvel til fine lange strimler. Mariner hjertesalaten med kapersmajones og parmesan. Topp deretter salaten med tomat, agurk, sprøstekt brød og kylling.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.