Kylling «mexicana» med mango, avocado og frisk tomatsalsa

Vi tyvstarter helgen i dag og disker opp Kylling «mexicana» med mango, avocado og frisk tomatsalsa. Oppskriften tar ca. 25 minutter å lage og er beregnet for 2 personer.

INGREDIENSER

  • 2 flammegrillet kyllingfilet
  • 4 tortillalefser
  • ½ mango
  • 1 avokado
  • 2 tomater
  • 1 rødløk
  • ½ rød chili
  • 1 lime
  • 3 ss koriander
  • ½ boks lettrømme eller kesam
  • Salt

 

SLIK GJØR DU

Forvarm stekeovn på 200 grader og stek kyllingen i 6-7 minutter. Start med å kutte tomater, rødløk og rød chili i terninger. Bland opp med 1 ts salt, saft fra 1 lime og finhakket koriander. La stå å trekke smak i 10 minutter. Varm tortillalefsene i ovnen eller i ei stekepanne. Avokado skjæres i skiver. Monter tortillaen i følgende rekkefølge: rømme, avokado, tomatsalsa og skivet kylling. Topp med mango.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.