Kylling med avocado og parmesan

Avocado er ikke bare sunt, det passer også til absolutt alt. Har du prøvd det som tilbyr til kylling? Da er det på tide! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1-2 pk kylling
  • Salt og pepper
  • 2 ss balsamicoeddik
  • Saft av 1 lime
  • 2 stk avocado
  • 1 potte frisk basilikum
  • 50 g parmesanost
  • Olivenolje

SLIK GJØR DU

Tenn på grillen. Tørk kjøttet med kjøkkenpapir. Bland eddik og lime, krydre med salt og pepper og mariner kjøttet i 5 min. Grill kjøttet, eller pannestek med litt olje, i 10-12 min. Fjern avocadoskall- og stein, del avocadokjøttet i skiver. Anrett avocado på tallerken med kjøtt, basilikum, revet parmesan og litt olivenolje på toppen. Server eventuelt med ferskt brød.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.