Koreansk­inspirert gryte

I dag skal vi på en kulinarisk reise til Korea med en enkel med utrolig god gryterett! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk kjøttdeig
  • ½ liten squash i små terninger
  • 1 stor gulrot, revet
  • 3 vårløk i små terninger
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • Salt og pepper
  • ½ ts malt ingefær
  • ½ dl søt chilisaus
  • 3 ss soyasaus
  • Ris til 2 personer

SLIK GJØR DU

Kok risen etter anvisning på pakken. Stek kjøttdeigen i noen minutter før du tilsetter squash, gulrot, vårløk og hvitløk. Stek til grønnsakene er møre. Bland malt ingefær, søt chilisaus og soyasaus godt sammen. Hell dette over kjøttdeigblandingen og la det småkoke noen minutter. Serveres sammen med risen.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.