Kjøttkaker med potetsalat

Aksell4. november 20202min0
Kjøttkaker med potetsalat

I dag blir det skikkelig husmannskost. Potetsalat og kjøttkaker smaker best når man lager det fra bunnen av. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

– 1 pk kjøttdeig
– 1 finhakket løk
– 1 egg
– Salt og pepper
– 300 g små poteter
– 1/2 agurk i skiver
– Frisk eller tørket dill

Marinade:
– 1/2 dl eddik
– 1 ss sukker

SLIK GJØR DU

Kok potetene i lettsaltet vann, avkjøl, fjern skallet og del i biter. Bland kjøttdeig, løk og egg i en bolle. Krydre med salt og pepper. Form til kjøttkaker og pannestek i olje eller smør på middels varme, 3-4 min pr. side. Bland marinaden og miks med agurkskiver og poteter. Dryss over dill og grovmalt pepper, og server til kjøttkakene. Dill og agurk gjør potetsalaten til et friskt tilbehør til klassiske kjøttkaker.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.