Kjøttkaker i langpanne med kål, gulrot og tyttebær

Hva med en liten vri på en gammel klassiker? I dag blir det kjøttkaker! Oppskriften tar ca. 30 minutter å lage og er beregnet for 2 personer.

INGREDIENSER

  • 1 pakke kjøttkaker
  • ¼ hodekål
  • 5 poteter
  • 1 gulrot
  • ½ boks lett crème fraîche
  • 0,5 dl melk
  • 1 ss sennep
  • Tyttebærsyltetøy
  • Salt

 

SLIK GJØR DU

Sett stekeovn på 235 grader varmluft. Kutt poteter, gulrot og hodekål i tynne skiver. Legg i langpanne og krydre med 1 ts salt. Sett i ovn og stek i 15-20 minutter til grønnsaker og potet er møre. De siste 5 minuttene skal kjøttkakene stekes i samme langpanne. Kok opp lett crème fraîche, melk og sennep. Visp godt og tilsett 1 ts salt. Dette helles over kjøttkake- og grønnsaksformen ved servering. Server med tyttebærsyltetøy.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.