Kjøttdeig og pestosalat

Hvor har det blitt av helgen? Plutselig var det mandag igjen og du har kanskje ikke lyst til å tilbringe halve ettermiddagen på kjøkkenet? Da er denne salaten løsningen! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk kjøttdeig
  • 1 pk ruccola
  • 1/2 rødløk i tynne skiver
  • 250 gram pasta
  • 4-6 soltørkede tomater i strimler
  • 3 ss pesto
  • Parmesan
  • Pinjekjerner, en liten neve

SLIK GJØR DU

Kok pasta etter anvisning på pakken. Stek kjøttdeigen og skjær rødløken i tynne skiver. Bland alt sammen i en stor bolle. Grovrasp parmesan over salaten før servering. Serveres gjerne sammen med brød.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.