Kjøttboller og agurksalat med mynte

Middagen må ikke alltid være komplisert og ta lang tid for å være godt. Her får du en enkel oppskrift som til og med er lavkarbovennlig. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk kjøttdeig
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss chili, finhakket
  • 1 agurk i strimler
  • 1 neve fersk mynte (kan sløyfes)
  • 1 ss eddik
  • 1 ss limesaft
  • 2 ss olivenolje
  • Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Bland sammen kjøttdeig, hvitløk og chili. Form små kjøttboller og stek på middels varme med olje til de er gjennomstekte. Bland agurk, mynte, eddik, limesaft og olivenolje i en bolle. Smak til med salt og pepper. Server.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.