Kjøttboller med chilisaus

Vi er på lavkarbo-kjøret igjen og starter uka med noen deilige hjemmelagde kjøttkaker. I tillegg blir det en spicy chilisaus og en enkel salat. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk kjøttdeig
  • 1/2 finhakket gul løk
  • 1 finhakket hvitløk
  • 1 egg
  • 1 finhakket chili
  • 1 boks hakket tomat
  • 1/2 ts cayennepepper
  • Salt og pepper
  • 1 eple i tynne båter
  • Grønn salat

SLIK GJØR DU

Bland hvitløk og løk sammen med kjøttdeig og egg. Kna til alt er godt blandet. Form små boller som stekes i panne samme med olje. Finhakk chili og bland i en liten gryte sammen med hakket tomat. Tilsett cayennepepper. La dette småkoke i 15 min. Smak til med salt og pepper. Skjær eple i tynne skiver og bland sammen med grønn salat.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.