Kebab med kjøttdeig, hummus og pitabrød

Hjemmelagd hummus er kanskje noe av de beste som finnes – og så er det så enkelt! Her får du i tillegg oppskriften på en deilig kebabrett. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

– 1 pk kjøttdeig
– 1 finhakket hvitløksfedd
– 1 ts chiliflak
– 150 g salat, renset og delt i mindre stykker
– 1/2 agurk i skiver
– 1 rødløk i skiver
– 2-4 pitabrød

Hummus:
– 200 g kokte kikerter
– 2 ss olivenolje
– 1 hvitløksfedd
– 1 ss sitronsaft
– Salt og pepper
– 1 ss tahini

SLIK GJØR DU

Bland kjøttet godt med hvitløk og chili. Form til små kjøttboller og stek i panne med olje på middels varme, ca. 10 min. Kjør kikerter, olivenolje og hvitløk sammen i en blender og smak til med sitron, salt og pepper. Varm pitabrød, åpne dem og ha i kjøttboller, salat, agurk og løk. Server med hummus.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.