Kebab i Pitabrød med dressing og salat

Kebab er en nattmatsklassiker, men er fullt mulig å lage hjemme på eget kjøkken. Denne oppskriften tar ca. 20 minutter, og er laget for 2 personer.

INGREDIENSER
  • 1 pk kjøttdeig
  • 2ss spisskummen
  • 1ss hvitløkspulver
  • 2 ts salt
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1/2 fedd hvitløk
  • 1/4 agurk
  • 1 hjertesalat
  • 1 pk fetaost
  • 2 pitabrød
SLIK GJØR DU

Bland sammen kjøttdeig, 1 ts salt, hvitløkspulver og spisskummen med hendene, eller i en kjøkkenmaskin. Form avlange pølser som stekes på medium-pluss varme i 2 minutter på begge sidene. Skrell agurken og fjern kjernen. Bland den opp med yoghurt, finhakket hvitløk og 1 ts salt. Kjøttet fylles inn i pitabrød med finsnittet hjertesalat, yoghurt-agurk-dressing og fetaost.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.