Karbonader med ertestuing, stekt hjertesalat, tyttebær og løkyoghurt

Vi starter helgen med en ganske så tradisjonell middag. I dag blir det karbonader med ertestuing og tyttebær. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 4 karbonader
  • 6 poteter
  • 1 hjertesalat
  • Tyttebærsyltetøy
  • 1 pakke ertestuing
  • ½ boks yoghurt naturell
  • ½ løk
  • Salt

SLIK GJØR DU

Forvarm stekeovn på 200 grader varmluft og varm karbonader i 5 minutter. Sett poteter på koking i saltet vann, koketid ca. 15 min. Kutt løk i treninger og stek i olje på medium temperatur i 5 minutter. Bland deretter løken inn i yoghurt og tilsett ½ ts salt. Kok ertestuing som anvist på pakke. Hjertesalat deles i to og skylles i kaldt vann. Tørk deretter forsiktig med papir. Hjertesalaten stekes i panne på høy varme 2 minutter på hver side. Krydre med salt etter steking.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.