Indisk currygryte med svin og linser

Er det lenge siden du spiste noe indisk? Da har vi løsningen i dag! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pakke strimlet svinekjøtt
  • 1 boks kokte linser
  • 1 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 gulrøtter
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • ½ boks kesam
  • Spisskummen
  • Paprikapulver
  • Chilipulver
  • 150 g ris
  • Salt

 

SLIK GJØR DU

Kok ris som anvist på pakken. Kutt løk, hvitløk og gulrot i terninger og stek disse i nøytral olje i 3 minutter. Tilsett 2 ts salt, 1 ts spisskummen, 1 ts chilipulver og 1 ss paprika, før tomat og kokosmelk tilsettes. Kok dette i 10 minutter før kokte linser tilsettes. Stek strimlet svinekjøtt i en varm panne i 4 minutter. Tilsett svinekjøttet i linsecurryen og topp med kesam og server ris ved siden av.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.