Honning- og ingefærmarinert kylling

Kylling er en lett anvendelig og allsidig ingrediens. Hvis du ikke har prøvd å marinere den med honning og ingefær, så er det på tide! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1-2 pk kylling
  • 1 ss honning
  • 1 cm frisk eller 1 ts tørket ingefær
  • Salt og pepper
  • 2 dl couscous
  • 4 dl varm buljong
  • 2 squash
  • 100 g salat eller babyspinat
  • Olje- og eddikdressing, gjerne ferdiglaget

SLIK GJØR DU

Tenn på grillen. Tørk kjøttet med kjøkkenpapir. Bland honning og ingefær, krydre med salt og pepper og mariner kjøttet i 5 min. Ha couscous i en bolle, hell varm buljong over, legg på lokk og la stå i 10 min. Grill kjøttet, eller pannestek med litt olje, i 10-12 min. Del squash i tynne skiver på langs, pensle med olje og grill eller pannestek i 5 min. Bland med couscous og salat.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.