Gulasjsuppe

I dag skal vi ta en liten kulinarisk reise til Ungarn og lage en klassisk gulasj! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk kjøttdeig
  • 1 gulrot i små terninger
  • 1/2 paprika i biter
  • 1/2 gul løk i små båter
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 5 dl kjøttbuljong
  • 1 ss tomatpuré
  • 1/2 boks røde bønner
  • Olje til steking
  • Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Fres alle grønnsakene i olje i en gryte til de er blitt blanke. Tilsett kjøttdeigen og fres i noen minutter. Tilsett tomatpuréen og bland dette godt sammen før du heller i kjøttbuljong utrørt i 5 dl vann. La suppen småkoke i ca. 5 minutter før du tilsetter bønnene. La suppen få et oppkok, smak til med salt og pepper. Server gjerne med godt brød til.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.