Gryte med kjøttdeig og grønnsaker

Her kommer en herlig gryterett som ikke tar lang tid å lage. Denne fungerer også fint som en vegetarrett om du dropper kjøttdeigen og bruker grønnsaksbuljong. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk kjøttdeig
  • 1 gulrot i tynne skiver
  • 1 selleristang i tynne skiver
  • 1/2 rød paprika i terninger
  • 1/2 gul løk, grovhakket
  • 2 poteter i små terninger
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 boks hvite bønner
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 terning kjøttbuljong
  • 1 dl vann
  • Olje til steking
  • Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Kok opp potetene i en liten kjele. La de koke til de er ferdige, og renn av vannet. Fres løk og hvitløk til løken er blitt blank. Tilsett kjøttdeigen og stek i noen minutter. Bland i grønnsakene og stek til de er blanke. Tilsett hakkede tomater, buljong og vann og la dette småkoke i ca. 10 minutter. Smak til med salt og pepper, tilsett bønner og poteter, og la dette trekke i noen minutter.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.