Grov fiskeburger med linsesalat

Endelig helg! I dag skal vi ikke bruke mye tid på kjøkkenet og likevel få en god middag. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 15-20 min. å lage.

INGREDIENSER

1 pakke fiskeburger

Linsesalat:
1 pakke ferdigkokte røde linser
½ rødløk, finhakket
100 g cherrytomater, delt i 2
3 stk reddik i tynne skiver
1 ss frisk basilikum, finhakket

Dressing:
Saften av en ½ sitron
2 ss olivenolje
Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Hell linsene i en sil og skyll godt med vann. Bland sammen alle ingrediensene til linsesalaten. Bland sammen sitronsaft, olivenolje, salt og pepper, og ha over linsesalaten. Stek fiskeburgerne i olje på middels varme til de er gjennomvarme.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.