Fiskeburger med ratatouille

Husker du filmen Rottatouille og den lille rotten Rémy som lager sin egen ratatouille? Den franske grønnsaksstuingen kan du enkelt lage selv. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk fiskeburgere
  • ½ rød paprika i terninger
  • ½ gul paprika i terninger
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 liten løk, grovhakket
  • ½ squash i terninger
  • ½ aubergine i terninger
  • 1 boks hakket tomat
  • Litt frisk timian, grovhakket
  • Salt og pepper
  • Olje til steking

SLIK GJØR DU

Varm fiskeburgerne i en ildfast form på 200 grader i ca. 10–15 minutter. Varm ei stor stekepanne med olje til middels varme, og tilsett alle grønnsakene. La dette steke i noen minutter til grønnsakene er blanke. Tilsett så hakket tomat og frisk timian. La dette småkoke i ca. 7–8 minutter. Smak til med salt og pepper. Server sammen med fiskeburgerne.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.