Fiskeburger med potet og grønnsaker i rømmesaus

I dag blir det en ordentlig tradisjonell middag her: fiskeburger og potet – og enkelt er det også! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 2 fiskeburgere
  • ½ brokkoli
  • 2 gulrøtter
  • 6 mandelpoteter
  • ½ boks lettrømme
  • Salt
  • Sort pepper
  • ½ sitron

SLIK GJØR DU

Sett mandelpoteter på kok i saltet vann, kok til de er møre. Kok opp vann til gulrot og brokkoli. Samtidig skrelles og kuttes gulroten i skiver og brokkoli kuttes i buketter, husk også å bruke stilken. Damp gulrot i 7 minutter og brokkoli i 4 minutter. Varm opp en stekepanne med nøytral olje. Stek fiskeburgeren 3-4 minutter på hver side. Tilsett lettrømme i pannen etter endt steking, kok opp og tilsett 1 ts salt, 1 ts sort pepper og saft fra ½ sitron.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.