Fiskeburger med pestomarinerte småpoteter

Det enkle er ofte det beste! Hvis du ikke orker en stor handletur, er denne retten perfekt for deg! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk fiskeburgere
  • 10-12 småpoteter
  • 1 glass pesto
  • Salt til potetvannet

SLIK GJØR DU

Sett stekeovnen på 200 grader. Vask potetene godt og la de småkoke i ca. 20 minutter eller til de er møre. Legg fiskeburgerne i en ildfast form og la de står i stekeovnen i ca. 10 minutter, eller til de er varme. Renn av vannet etter at potetene er ferdigkokte, legg dem i en bolle og tilsett pestoen. Smak deg fram til ønsket mengde pesto. Server.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.