Fiskeburger med grønne bønner

Er du klar for en sunn og fargerik start på uken? Da er denne fiskeburgeretten akkurat det du trengte! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

– 1 pk fiskeburgere
– 1 pakke aspargesbønner (kan også bruke frosne)
– 1 boks mais
– 1 sjalottløk i tynne skiver

Vinaigrette:
– 1 ss eddik
– 2 ss olivenolje
– 1 ts finhakket sjalottløk

SLIK GJØR DU

Sett stekeovnen på 200 grader. La aspargesbønnene få et lett oppkok. Blandes sammen med mais og sjalottløk. Hell over vinaigrette. Fiskeburgerne varmes i ildfast form i ca. 10 minutter, eller til de er varme. Server.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.