Fiskeburger med ertepuré

Har du prøvd fiskeburger på grillen? Det er en sommerhit og enklere blir det ikke. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 25 min. å lage.

INGREDIENSER

– 1 pakke fiskeburger

– 12 små cherrytomater
– 4 fedd hvitløk
– 2 ss olivenolje
– Salt og pepper

Ertepuré:
– 1 potet i små terninger
– 250 g erter, fryst
– 1 ss mynte, grovhakket
– ½ ss smør
– Salt og pepper
– Sitron

SLIK GJØR DU

Skru ovnen på 200 grader og tenn grillen. Ha cherrytomatene i en ildfast form sammen med hvitløksfeddene. Dryss olivenolje, salt og pepper over tomatene og stek dem i 20 minutter. Kok opp vann i en kjele. Kok potetbitene til de er møre. Ha over fryste erter og la de koke i et par minutter. Hell av vannet, tilsett smør og kjør til puré med en stavmikser. Smak til med salt, pepper og sitron. Bland inn mynte til slutt. Legg fiskeburgerne på grillen og grill dem i 3 minutter på hver side til de er varme. Server med de bakte cherrytomatene og ertepuré.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.